Turn Off the Lights

Turn Off the Lights (Google Chrome extensie) 1.8.0.6

YouTube-filmpjes kijken met bioscoopsfeer

VOOR

  • (De)activeer met één klik
  • Transparantie en kleur instelbaar
  • Sneltoetscombinatie als alternatief op knop
  • Geschikt voor videosites & Google Images
  • Toets 't' voor echte bioscoopgordijnen!

TEGEN

  • Gedetailleerde opties alleen voor YouTube

Excellent
9

Met de Chrome-extensie Turn Off the Lights dim je al het 'licht' rond een internetfilmpje. Zo geniet je met één klik op de knop van een YouTube-video zonder al het gedoe eromheen.

YouTube is natuurlijk een mooie bron voor filmmateriaal, maar de gemiddelde pagina op de videosite barst van de commentaren, reclame, knoppen en links. Met Turn Off the Lights verberg je deze bijzaken achter digitale gordijnen en verander je Chrome in een mooi bioscoopscherm. Na de eenvoudige installatie zie je een lampvormige knop in Chrome's adresbalk, naast het sterretje voor bladwijzers. Bekijk je nu een filmpje op YouTube, dan is een simpele klik op dit peertje genoeg om de achtergrond te dimmen.

Via het optiemenu van Turn Off the Lights stel je een hoop zaken naar wens in. Zo verander je de transparantie en de kleur van het doek. Wil je tijdens het dimmen bijvoorbeeld wél de videotitel of de knoppen voor sociale media zien, dan is ook dit mogelijk. Turn Off the Lights ondersteunt tevens andere grote videosites die gebruik maken van HTML5-technologie, zoals Vimeo en DailyMotion. Daarnaast werkt de extensie voor zoekopdrachten met Google Afbeeldingen.

Krijg je oogpijn van de witte achtergrond op YouTube-pagina's? Heb je een hekel aan die schreeuwerige commentaren? Met Turn Off the Lights dim je al deze onzin! 'Geheimpje': toets t en Turn Off the Lights zet zelfs 'echte' bioscoopgordijnen in de achtergrond.

Meeste downloads Extensies & Tools voor mac

Turn Off the Lights

Download

Turn Off the Lights (Google Chrome extensie) 1.8.0.6

Beoordelingen about Turn Off the Lights

Promotie×